(foto: vidal, twitter)

La det være sagt: vi digger chileneren! Men da Barcelona hentet inn rebellen fra Bayern München lurte vi litt på hvordan midtbanespilleren skulle passe inn i maskineriet.

Vidal mener selv at han har gitt Barcelona en ny dimensjon med å være så totalt ulik de andre spillerne på laget.

Les: Jadon Sancho advares mot overgang: «Det er ikke plass»

-Det er tydelig at det ofte er spillere som ligner hverandre som spiller på Barcelona. Det jeg bringer er anderledes enn de andre. Jeg angriper, forsvarer, løper en masse meter og spiller alltid på grensen. Jeg har andre kvaliteter enn Arthur, Busquets og De Jong, sier Vidal ifølge Sport.


Så hvem ligner du egentlig på (når vi ser bort fra utseendet som er helt unikt)?

-Ivan Rakitic er kanskje den jeg ligner mest på, sier Vidal.

Les på Popidol: Idrettslegende i kjempetrøbbel: Kjørte på med dop og horer

I sommer var det snakk om at Vidal ikke sklei godt nok inn hos Barcelona og kunne være på vei til Juventus eller Inter Milan. 32-åringen ble, og når det gjelder fremtiden hos Barcelona, tar han én dag av gangen.

-Hvis klubben og manageren sier at jeg skal vekk, så gjør jeg det. Null problem. Men jeg tror fortsatt jeg har har noe å bidra med her og at jeg har mer å oppnå. Jeg mangler fortsatt å løfte CL-trofeet, avslutter spilleren med 59 kamper for sin katalanske arbeidsgiver.

Les: Nok en gigant i samtaler med Christian Eriksen