King Arturo ber om råd.

Den heltatoverte chileneren går for å være en av de kuleste spillerne i fotballsirkuset, en av våre favoritter. Når Vidal sendes ut på kamparenaen er det som han spiller sin viktigste kamp. All in – alltid. Til sommeren løper kontrakten hos Inter Milan ut, nå planlegges neste steg i karrieren.

For Vidal er alt annet enn ferdig. Forrige sesong var midtbanespilleren på banen i 24 Serie A-kamper og var en solid bidragsyter til at Inter kunne få det etterlengtede trofeet til San Siro. Denne sesongen har det blitt mindre spilletid, men King Arturo har likevel vært en brikke i Inters suksess i ligaen.

Les: The Telegraph: Kan velge å rive Old Trafford

I et intervju med TNT Sport forteller Vidal om planen videre.

-Jeg kan tenke meg Flamingo. Jeg drømmer om å spille der, og håper å gjøre det snart. Ledelsen vil gjerne ha meg, og jeg vil gjøre alt for å få det til. Mitt europeiske kapittel kan ende i sommer, jeg vet ikke om det er det rette tidspunktet å skifte til Flamingo til sommeren, men hvis det skjer, vil mitt neste mål være å vinne med Flamingo, sier Vidal ifølge Football-Italia.

King Arturo.

Juventus, Bayern München, Barcelona, Inter Milan. Selv om vi gjerne tar en ny runde med Vidal i Europa, pynter spill for den beste brasilianske klubben også bra på CV’ en.

(fra transfermarkt)

Les: Thierry Henry dyttes ned fra tronen av «utstøtt bråkmaker»

Det viktigste er at King Arturo skyver pensjonisttilværelsen foran seg.