Arsène Wenger

Den legendariske Arsenal manageren Arsène Wenger savner arenaen og har sagt en stund at når det rekke kommer, vil kan skape fotballmagi igjen.

Nederlands landslagssjef Ronald Koeman ser ikke ut til å kunne fullføre oppdraget med å dra Nederland opp av gjørma og igjen etablere seg som et stort fotballland. – Krisen i Barcelona har gjort at han må bryte kontrakten før målet om finale-runde i VM eller EM er nådd.

Les: David Silva droppet Lazio og valgte istedenfor La Liga

Nederlandske Fox Sports at den tidligere Arsenal-manageren Arsène Wenger har kontaktet det nederlandske fotballforbundet (KNVB) og meldt sin interesse for jobben som landets nye landslagsjef. – Han ble møtt med stor interesse.

Professoren, elskeren og stilikonet er sikker på han kan skape magi med Nederland, dessuten passer en landslagssjef jobb perfekt. – Han slipper kaoset som det er å lede en klubb og han slipper kamper hver eneste dag.

Landslagssjef for Nederland, Ronald Koeman må avslutte jobben sin på en god måte før han kan lanseres som ny manager i Barcelona. – Det vil trolig ta noen dager.

Journalist Jan Joost van Gangelen rapporterte mandag kveld under Europa League-sendingen i Nederland om at han hadde blitt informert om at Arsenal-legenden hadde meldt interesse for jobben. (Inter Milan vant 5 – 0 mot Sjakhtar Donetsk)

«Det ser ut som Arsène Wenger har tatt kontakt med KNVB»

Wenger har jobbet som sjef for den globale utviklingen av fotball for FIFA den siste tiden. Han ga seg som manager i Arsenal i 2018 etter 22 år i sjefsstolen i London-klubben.

70-åringen uttalte tidligere i august at han ikke ville utelukke en retur til manageryrket i overkant av to år etter at han forlot Arsenal.

«Hver dag ønsker jeg å trene, jeg har gjort det i hele mitt liv», uttalte Wenger til Europe 1.

«Jeg er 70 år gammel og jeg ga alt. Skal jeg spille litt russisk rulett, selv om det handler om helsen min? Jeg kan ikke gjøre ting halvveis, så jeg spør meg selv det spørsmålet»

Barcelona manager Quique Setien fikk sparken mandag, det et utlyst presidentvalg i klubben og ytterligere oppsigelser og endringer kommer fort. Flere medier i Frankrike melder at Arsène Wenger takket nei til å overta Barcelona dager før det forsmedelige tapet i Champions League mot Bayern München. – Det åpnet opp døra for Ronald Koeman som legger igjen en jobb som interesserer den franske professoren mye mer.

8–2: Se alle målene fra Bayerns overkjøring av Barcelona