Arsene Wenger: «Han er for tykk»

356
Hadde det gøy på sommerferie, nå trenger han få det gøy på jobb også.

Managerlegenden Arsene Wenger benytter tiden før neste jobb (som sikker kommer snart) til å kommentere alt mulig innen fotball er ikke nådig ovenfor Real Madrid sitt store sommerkjøp belgiske Eden Hazard. 

Arsene Wenger kaster hard dom over Eden Hazard. Vektproblemer er årsaken til at han underpresterer og ikke enda har nådd samme nivå som Chelsea i Real Madrid ennå.

Les: Daily Mail: Det kommer en spektakulær United-overgang i januar

Managerlegende som selv er i ypperlig form sier Hazard ikke er i god nok fysisk form.

Bare et mål på 11 kamper er det langt fra det Real Madrid trenger etter å ha investert 1.6 milliarder kroner på kjøp og lønn.

«Han er ikke den typen som vil bli overrasket når han kommer til en klubb som Real Madrid, men jeg kjenner ham ikke godt nok til å rangere det. Jeg tror mer skyldes fysiske årsaker. Han ble for tung»  tipper den franske mestertreneren som etter noe dyster forrige sesong forlot Arsenal i 2018.

Les på Popidol: Neil Young vil bli amerikaner også

Hazard kom til Chelsea i 2012, og syv år og mer enn 100 mål senere forlot han den engelske hovedstaden som en av verdens mest etterspurte spillere. Belgieren ble sett på som en av spydspissene i Zinedine Zidanes ombyggingsprosjekt på Royal Club, men endringen har ennå ikke lignet på en drømmekonstellasjon.

«Hvis du vil miste en racinghest, må du bare legge to kilo på en hest på 500 kilo»

Han tror ennå ikke at La Liga har sett den samme spilleren som det engelske fotballpublikummet så i Chelsea.

«Det ser ut som om han ikke har den samme selvtilliten han hadde i Chelsea»