Arsene Wenger er interessert i å overta Bayern München

Ikke prøv deg, Emery.

Bayern München sparken sin manager Niko Kovac søndag, og nå kunngjør den franske manager legenden Arsene Wenger at ønsker å lede den tyske storklubben.

Bayern München tapte 5-1 mot  Frankfurt sist lørdag, noe som fikk klubbens ledelse til å umiddelbart si opp manager Niko Kovac.

Les: Antonio Conte slipper nå å bekymre seg for urokråka Icardi

Tidligere har både Jose Mourinho og Massimiliano Allegri blitt nevnt som toppkandidater. – Etter dagens utspiller får trolig ledelsen i Bayern München noe å tenke på.

Arsenals legendariske manager Arsene Wenger svarer beIN Sport om han er interessert i Bayern jobben.

«Selvfølgelig. Trening har vært hele livet til nå. Alle som har trent vil si det samme. Du savner intensiteten, noen ting savner du mye, andre ting vil du definitivt ikke gå glipp av».

Arsene Wenger forlot Arsenal i fjor sommer. – Den 70 år gamle franskmannen har vært aktiv som trener i 33 år, og selv om det har vært vanskelig for Wenger å forlate seg uten jobb, erkjenner han at det også har vært bra å ta en pause.

«Selv om jeg savner det, var det godt for meg å komme meg vekk fra presset. De som kjenner meg godt forteller meg at jeg er mer avslappet nå. Det er sant».

Les på Popidol: Sandra Bullock tilbake på Netflix etter «Bird Box» suksess