Arsène Wenger: «Det er Christian Eriksen sin skyld»

Begynner å bli noen måneder siden han var nr. 1 hos Spurs.
Top Article ad

Krisen i Tottenham er om mulig enda større enn for Manchester United, det var knyttet større forventninger til dem med ny stadion og en god sesong i ryggen.

Meget ujevn spill og gigant tap i Champions League forklares av manager legende Arsène Wenger i et intervju med Eurosport.

«Usikkerheten rundt Christian Eriksen påvirker Spurs ‘kjemi»

«Eriksen er blitt satt utenfor fordi han ikke vil forplikte seg til klubbens fremtid»

Les: Schmeichel minnes hvor godt øl smakte før sosiale medier

69 år gamle Wengers vurdering kommer etter den forferdelige perioden som Tottenham er i. Den tidligere Arsenal-sjefen understreker at usikkerheten om dansken vil fortsette i klubben eller ikke, er skadelig for kjemien til laget, som ellers var et varemerke for laget.

«Da vi møtte dem for et par år siden, var det et ungt og sultent lag som hadde funnet en sterk kjerne som vokste sammen på laget,».

Det problematiske bekreftes av spilleren selv, til den danske avisen Ekstra Bladet fortalte Eriksen i går om den vanskelige tiden klubben er inne i:

Tottenham-manager Mauricio Pochettino har påpekt at klubben står overfor en gjenoppbygging som den han selv var involvert i da han begynte i klubben i 2014.

Se på Popidol: Firemålscorere gjennom Champions League historien

«Situasjonen minner om min første sesong, men under andre omstendigheter. På den tiden kjente ikke klubben og jeg hverandre» sa den argentinske sjefen i forrige uke.

Arsène Wenger mener at man kan diskutere danskenes rolle i den gjenoppbyggingen.

«Klubben og Pochettino vet at noe mangler for øyeblikket. Ombyggingen må bygges om og spørsmålet er om det er med Eriksen eller uten Eriksen»

Bare den siste måneden har nederlagene stått i kø for London-klubben.

Knust av Bayern München med 2-7 i Champions League forrige uke før han led et nytt ydmykende 0-3 nederlag mot Brighton i helgen.

Før det kastet de føringer mot både Olympiakos og Leicester på gulvet, i tillegg til at de ble sendt ut av Carabao Cup av Colchester fra den fjerde beste engelske raden.