(C) Bilde Arsenal: Bernd Leno

Arsenals tyske keeper Bernd Leno kaller det en skandale at Henrikh Mkhitaryan ikke kan delta i Europa League-finalen i Baku.

Arsenal og Chelsea vil møte onsdagens Europa League-trofé i Aserbajdsjans hovedstad Baku, men det vil være uten Arsenals armenske midtbanespiller Henrikh Mkhitaryan.

Les: UEFA forsøker å forsvare valget av Baku

På grunn av den spente politiske situasjonen mellom Armenia og Aserbajdsjan har Mkhitaryan av sikkerhetshensyn blitt hjemme.

«Det er en skandale han ikke kan spille på grunn av det. Han har jobbet hard hele sesongen og kan ikke delta i finalen av politiske grunner. Det burde ikke skje» sier Arsenals tyske keeper Bernd Leno til Kicker.

Les: Forsvarstabbe rett før slutt ødela

Leno understreker at han har full forståelse av Mkhitaryans beslutning, men han tror ikke at en boikott av Baku-finalen er veien fremover.

«Du kan gjøre det, men det vil bare skade klubben. Vi vil ha tittelen og vi vil ha i Champions League. Hvis klubber nektet å spille, ville de sannsynligvis også bli utelukket fra UEFA» så det er ikke så lett, sier Leno.

Leno har spilt tre kamper på Arsenals vei til finalen. Tsjekkiske Petr Cech har vært det første valget i Europa League hele våren.

Les på F7: Fotballfesten på Youngstorget er tilbake