Lampard og Willian (foto: chelsea, twitter)

Willian har vært i Chelsea siden 2013 og har passert 30 år og dermed kicker en idiotisk Chelsea regel inn. – Spillere over 30 skal bare få toårs kontakter, mens Willian som er 31 år og sterkt ønsket av manager Frank Lampard ønsker seg tre års kontakt.

Selv et Barcelona i indre krise skjønner dette og skal ifølge Sky Sports ha lagt frem et tilbud til den brasilianske vingen som er akkurat det han ønsker, en kontrakt som løper i tre år.

Les: ESPN: Alexis Sanchez har fått kravet som avgjør

Også Inter Miami eid av David Beckham har hostet opp et tilbud på tre år og ifølge Sky skal lønna i deres tilbud være klart høyest. – Inter Miami har hatt en meget tøff start på sitt liv i MLS, de er avhengig av å få på plass et sterkere og mer rutinert lag.

På lørdag spiller Willian trolig sin siste kamp i Chelsea drakt, med mindre Frank Lampard klarer å overtale sine sjefer om å gi en treårs kontrakt. – En seier i FA Cupen (finale mot Arsenal) og kvalifisering til Champions League burde gi han nok tyngde.

Arsenal er i tenkeboksen og tygger på et tilbud, manager Mikel Arteta fikk faktisk i oppdage da han var Pep Guardiola sin assistent i Manchester City å foreta en grundig analyse av Willian for et mulig kjøp. – Den gangen presenterte Arteta et tydelig anbefaling om kjøp. – Uansett Arsenal har det travelt, allerede neste uke kan det være for sent.

Les: Mundo Deportivo: Bud på Luis Suarez er sendt til Barcelona