Alexandre Lacazette (c) Bilde: Arsenal FC

Arsenal kan signere Douglas Costa i bytte med Alexandre Lacazette, fremtiden på Emirates Stadion er slettes ikke sikker. Grunnen er naturlig nok at Arsenal jobber med en for Pierre-Emerick Aubameyang, og med det ikke kan garantere franskmannen tilstrekkelig med førstelagsfotball.

Og med de unge spissene Gabriel Martinelli og Eddie Nketiah klare til dyst kan Gunners hente inn litt cash på Lacazette. – Arsenal ønsker i området 30 millioner pund for den tidligere Lyon-spissen. Gitt at han bare har to år igjen på kontrakten sin, kan denne sommeren være deres beste tid for å selge.

Les: Conte har kastet seg inn i kampen om sin 4. Manchester United-spiller!

Og hvis de gjør det, kan de vinne racet om et Manchester United-mål. Ifølge The Athletic er Arsenal åpne for å la Lacazette gå i en bytteavtale.

Det har vekket interessen til Juventus, som har vist interesse for 29-åringen i det siste.

Rapporten hevder at Juventus kan sende enten Douglas Costa eller Cristian Romero til Emirates Stadium til gjengjeld for Lacazette.

Det ser ut til at den brasilianske vingen Costa ikke har noen fremtid i Torino, etter å ha blitt nedprioritert i det siste, dog er det vanskelig å si hva den nye manageren Andrea Pirlo tenker i og med at har tilgode å lede laget til kamp. Nylig satte Manchester United han opp som et alternativ til Jadon Sancho.

Arsenal skal ha valget mellom Costa, eller styrke sin backrekke noe de helt klart vil gjøre med Romero. – Romero har imponert stort på lån i Genoa denne sesongen.

Les: Vil ikke vente med Martin Ødegaard