David Luiz har et spirituelt øyeblikk

Mario Balotelli ønsket seg en klubb som gir han nødvendig frihet til å imponere Italias landslagssjef Roberto Mancini i god tid før VM i Qatar og Joans Svensson var klar for alt så lenge han slapp i reise tilbake til Norge igjen.

David Luiz som de fleste med rette forbinder med Chelsea fikk ikke forlenget sin kontrakt med Arsenal som gikk ut 30.juni. – Det var heller ikke aktuelt å gå tilbake til Stamford Brigde hvor han har spilt i to omganger i totalt seks år.

Les: The Mirror: Paul Pogba vifter bort tilbudet fra Manchester United

Den 34 år gamle midtstopperen sier selv han er klar for noen år til på toppnivå, men det viste seg vanskelig å få til i England. Istedenfor har han funnet en tyrkisk klubb med ambisjoner.

Super Lig laget Adana Demirspor forsterker kraftig i sommer med gratis spillere som Mario Balotelli (ex Monza) og Jonas Svensson (ex AZ Alkmaar). Laget er i støtet etter opprykket og president Murat Sancak sier det ikke kommer til å stoppe enda.

David Luiz gjør akkurat som alle andre som blir dumpet, viser i sosiale medier man er i form og har kropp som er klar for det meste.

Les: Diego Simeone ser at Saul Niguez styrer mot Atletico-exit