Endelig sjefen for de gode tidene.(foto: arsenal, twitter)

Etter det vonde 4-0 tapet mot Liverpool har Mikel Arteta fristet Arsene Wenger med en rolle på Emirates. På lørdag klarte Arsenel seg fint uten nestoren. For mens fotballverden følger Newcastles kronglete vei videre og venter på en seier, sørget Arsenal for å reise seg etter Liverpool-kampen og sende «verdens potensielt rikeste klubb» tilbake til Nord-England med 2-0 tap.

-Jeg er glad for poengene etter nederlaget forrige helg. Man blir nødt til å vinne igjen med det samme. Jeg er overordnet tilfreds, begynner Arteta til BBC.

Les: Manchester United tror Ralf Rangnick kan gjøre det igjen

-Planen var at vi skulle være tålmodige. vi ble nødt til å spille med tempo og rytme. Det gjorde vi i annen omgang. Vi fant rom, og det var på den måten vi scoret mål, fortsetter Arteta.

Som legger til at de første førtifem ikke gikk som planlagt for Martin Ødegaard (som forward) og gjengen.

-Når man får sjanser, er man nødt til å putte dem i nettet. I første omgang skjøt vi fra alle avstander uten å ha ro, kommer det fra Arsenal-manageren.

Les på F7: Vipps varsler Black Friday sin død

12 skudd i første omgang uten resultat. I andre omgang sørget rytmen for at Bukayo Saka og Gabriel Marinelli kunne putte inn to scoringer.

Arteta var ekstremt lettet og rimelig godt fornøyd.

Les: Klopp vet han har skaffet seg den perfekte Liverpool-spilleren i Diogo Jota