Det er ikke bare just-do-it, nei. (foto: atletico, twitter)

Diego Simeone hadde ingen grunn til å juble på tirsdag morgen. Han hadde riktignok sikret seg superfavoritten Luis Suarez tidligere i vinduet, men da Arsenal dro opp nok penger til å trykke på utkjøpsklausuls-knappen til Thomas Partey på mandag, ble en viktig del av planen knust.

Spanjolene har en regel om obligatorisk utkjøpsklausul på spillere i La Liga. Dette betyr at alle klubber kan miste sine nøkkelspillere uten å vite det før Deadline Day.

Les: Goal: Sancho glapp for United, nå droppes også neste høyreving-kandidat

Egentlig helt vilt, men det åpnes opp for en ekstra 30-dagers periode for innkjøp av erstatter. Atletico Madrid mistet Thomas Partey siste dag, nå har de en måned på å finne erstatning.

Men ifølge spanske AS er det ikke så enkelt. La Ligas kontrollorgan har tillatt Atletico maks 25 % av overgangssummen på 550 millioner kroner til erstatter.

Les på F7: 2,2 milliarder kroner fant aldri veien til Barcelona

Lucas Torreira kom som plaster på såret fra Arsenal, så Atletico må trolig nøye seg med urugayaneren. Sjansene for å finne en spiller til rundt 140 millioner kroner som dekker opp for giganten Partey, de er minimale.

Arsenal vant denne runden.

Les: Crystal Palace henter hjem tidligere Liverpool-spiller