Thierry Small

Manchester United hentet klubbens toppscorer gjennom tidene fra Everton, Wayne Rooney, de to klubbene er nesten byrivaler og det er forholdsvis sjeldent en spiller ønsker å bytte internt i tvillingbyene Liverpool og Manchester.

Arsenal frister Evertons meget talentfulle 16 år gamle venstreback Thierry Small, med livet i London og et utmerket opplegg for utvikling av spillere.

Les: Hele fem fotballtimer siden Haaland fant målet sist

Evertons talentfulle venstreback Thierry Small, 16, har ennå ikke gjort seg bemerket i den engelske klubbens A-lag, men har imponert mange med sine kamper i Premier League-ligaene U18 og U23 denne sesongen.

Nå rapporterer den engelske avisen Daily Mirror at Arsenal og Manchester United er enige om å rekruttere den talentfulle tenåringen, som er rangert som en av de mest lovende spillerne i England. Både Arsenal og United sies å være opptatt av å signere spilleren allerede i sommer.

I følge The Metro er imidlertid Arsenal og United ikke alene om å følge spilleren. Leeds United, Brighton & Hove Albion og Brentford er også på ballen.

Les på Popidol: Bare plast igjen av glamourmodell Katie Price