Luka Jovic

Oppsiden er enorm, for å bruke finansspråk, hvis noen kan få Real Madrid flopp Luke Jovic til å virke, slik han gjorde før han tok turen til kongens klubb. Han ble hentet etter 2018-19 sesongen hvor han satte 17 mål og seks assists på 32 Bundesliga-kamper for Eintracht Frankfurt. – Siden den gangen har han ikke vært i nærheten!

I den spanske hovedstaden har serberen kun stått oppført for tre mål og fire målgivende pasninger på 49 kamper for Real Madrid.

Marca melder at både Arsenal og Everton ute etter å rekruttere 24-åringen. Real Madrid er villig til å selge billig 4 millioner euro i følge ryktene. AC Milan og Borussia Dortmund skal ha 24-åringen som plan-B.

Les: På vei tilbake til Premier League – har aldri vært i bedre form!

Dårlig holdning!

Zinedine Zidane ga opp Jovic og det ser ut til at Ancelotti nå har gjort det samme. Bortsett fra å ikke levere når han får sjanser, trener serberen angivelig dårlig og lagkameratene er heller ikke imponert.

Jovic ba om å få dra i januar i fjor og dro til Eintracht Frankfurt på lån, hvor han startet bra, men avsluttet sesongen med bare fire mål på 18 Bundesliga-kamper.

Hans dårlige holdning har gjort at selv når muligheter byr seg, som Karim Benzemas fravær fra Clasico, ser Ancelotti nå andre steder. Det ser ut til at dagene hans i Madrid er talte.

Les: Abramovich gir seg ikke – skal visst kjøpe ny fotballklubb

Real Madrids rungende nederlag i helgens Clasico (Barcelona vant 3 – 0) har kastet enda et lys på situasjonen til fire medlemmer av Carlo Ancelottis lag som ser ut til å ikke lenger være med i planene hans, nemlig: Gareth Bale, Eden Hazard, Luka Jovic og Mariano Diaz.