Fotball er en helårs idrett!

Tidligere i dag kom bekreftelse på at midtstopper Jerome Boateng forlater Bayern München når hans kontrakt går ut til sommeren. Akkurat som David Alaba klarte ikke Boateng å bli enige om sin lønnspakke og dermed mister den tyske storklubben kjernen i en Europas aller beste forsvarsrekker. Alarmklokkene har gått på Allianz Arena og speidere er sendt ut i alle retninger for å finne erstattere.

Jerome Boateng forlater München etter ti suksessrike år. «Jeromes kontrakt løper ut til sommeren. Den blir ikke forlenget. Han forlater oss – forhåpentligvis med titler» sier sportsdirektør Salihamidzic, til tyske Sky.

Les: Eddie Howe vil ta med seg Joshua King

354 kamper så langt, 8 tyske mesterskap, fem pokaltitler og to Champions League-trofeer. Men etter onsdagens kamp skal det holde hardt for å få et 3. CL-trofé før han pakker kofferten som free agent.

32 åringen blir garantert ikke arbeidsledig, en rekke klubber har intensivert flørtingen og fremst av de Arsenal og Chelsea. I dag tjener Jerome Boateng 210 000 euro i uken, sjefene på Stamford Bridge skal ha tilbudt å øke lønna til 250 000 euro. – Vi får se om Arsenal følger i det som ser ut til å bli et rotterace.

Les på F7: Allsvenskan på norske skjermer