Gabriel Moscardo

Den brasilianske tenåringssensasjonen Gabriel Moscardo hevder Chelsea forsøkte å lokke ham til Premier League i sommer. 18-åringen fortsetter å være en fremragende i hjemlandet.

18.åringen som spiller i São Paulo klubben Corinthians har et unik talent som de aller største klubbene i Europa er ute etter. Han er en defensiv midtbanespiller som har en stor rekkevidde og angripende egenskaper, det skal ikke forundre meg spesielt mye om den neste klubben han spiller for flytter han lenger frem på banen.

Les: Maguire har fulgt planen hele veien

Chelsea har vært på og faktisk fått to forslag fra Corinthians, det siste skal ifølge Sport ha vært på 21 millioner euro pluss en saftig videresalgsklausul. De to klubbene skal ha forhandlet en stund, inntil Barcelona sin nyansatte sportsdirektør Deco meldte seg på banen.

Corinthians tenåringssensasjon Moscardo har snakket om Chelseas interesse for ham. Arsenal-sjef Mikel Arteta er en ivrig beundrer ettersom han ser ut til å styrke midtbanen sin i januar.

Chelsea forsøkte å signere brasilianeren: «Det kom et forslag fra Chelsea for måneder siden, men jeg snakker mye med agenten min og foreldrene mine, og de prøver å gi meg så lite informasjon som mulig,» sa Moscardo.

«De sier at det ikke er lenge til slutten av sesongen, de ber meg om å dedikere meg selv og gjøre det bra, og at på slutten av sesongen vil det være gode ting.»

Moscardo har nylig blitt kalt opp til Brasil U23-laget og har spilt 22 kamper for Corinthians så langt siden debuten i juni.

Spilleren ble spurt videre om Chelseas tilnærming etter hans lags 1-1 uavgjortkamp mot Atletico Minerio for et par dager siden.

«Faren min vet et par ting, han foretrekker å ikke fortelle meg for ikke å påvirke hodet mitt for mye, for å ende opp med å ta litt av fokuset mitt her»

«Selvfølgelig er det interesse fra forskjellige klubber, jeg har også hørt om det, det var sterk interesse fra Chelsea for noen måneder siden, men hvis du stopper for å tenke på hvor jeg skal nå, i dette øyeblikket, er det ikke bra.

«Jeg ønsker å hjelpe Corinthians nå med å få dem ut av denne situasjonen. La oss vente til sesongen er over, det er fortsatt noen kamper igjen, og vi får se hva vi kan gjøre.»

Chelsea, under eierskap av Todd Boehly, har allerede draftet inn to brasilianske stjerner, Deivid Washington og Andrey Santos, fra henholdsvis Santos og Vasco da Gama.

LES: Greenwood hadde et overraskende besøk fra England på tribunen