Gabriel Jesus når han er i kampform. (foto: Arsenal)

Det ble hevet øyebryn da Gabriel Jesus meldte seg ferdig med rehabilitering hos Arsenal etter skaden og tok flyet til landslagssamling for Brasil. På onsdag var Jesus med fra start og spilte hele kampen i det som ble en temperamentsfull affære på banen og tribunen. Argentina sto igjen med 0-1 seier, etter den målløse kampen for Arsenal-spissen, kom Jesus med noen oppsiktsvekkende kommentarer.

Dønn ærlig, men likevel ikke akkurat det Arsenal-supporterne ønsker av spilleren som ble hentet inn som toppscorer i 2022.

LES: Forhandler om Manchester Unitedspiller som er sint på Solskjær, Rangnick og Ten Hag

-Det er ting som plaget meg mye i VM-syklusen etter 2018. Jeg var yngre, jeg hadde et annet sinn. I dag er jeg en mer moden mann, mer utdannet, en familiemann. Jeg forstår at fotball er en prioritet for meg, og jeg vet at jeg må være i frisk for å gjøre mitt beste, spesielt på det brasilianske laget, begynner Jesus ifølge 90min.

Okay, mer moden, skjønner at han må holde seg skadefri.

«Det er ting jeg ikke kan kontrollere. Jeg trener, jeg ser etter, jeg prøver, jeg beveger meg, jeg hjelper laget. Målet er uunngåelig (scoring). Jeg tror det ikke er min sterke side, men jeg scorer mål og jeg er der for å score mål. Når du kommer tilbake, vil det skje. Det er arbeid. Jeg jobber stille, jeg er ikke en som svarer på kritikk.., sier Arsenal-spilleren.

RADIOSPORTEN: Stor dag på treningsfeltet hos Manchester United – Ten Hags favorittspiller tilbake godt før tiden

Mikel Arteta har skapt en skikkelig angrepsmaskin av hele Arsenal-laget, men er avhengig av spilleren på topp med den rette toppscorer-mentaliteten. Høres dessverre ikke ut som Gabriel Jesus faller inn i denne kategorien.