Arsenal manager Unai Emery har to spillere i kikkerten som Ramsey erstatter

Unai Emery. (foto: arsenal)

Aaron Ramsey ser ut til å forlate The Emirates neste sommer, og Liverpool og Manchester United er keen, og ifølge Daily Mail har Juventus på trappene en forhåndskontrakt. 

Arsenal manager Unai Emery har satt igang staben med å ikke bare identifisere en erstatter, men også gå i samtaler med mulige kandidater.

The Evening Standard hevder at Atlanta Uniteds angripende midtbanespiller Miguel Almiron er aktuell. Almiron som spiller på landslaget til Paraguay, har kommet på radaren til flere klubber etter å ha scoret 12 mål og 11 assister i MLS denne sesongen. Arsenal forstås å ligge først i køen. – Atlantas president Darren Eales fortalte 92.9 The Game-radioshow da prisen på 11 millioner pund ble nevnt:  » Det må bli minst tre ganger for at jeg skal komme seg ut av sengen og tenke på noe bud for Almiron.»

Les: Manchester United vil komme Real Madrid i forkjøpet med et gigantbud

Det andre målet er  å være Porto midtbanespiller Hector Herrera, ifølge Correio da Manha

Herrera har over 200 kamper for de portugisiske mestrene og har rikelig med Champions League erfaring, i sommer var ikke bare Arsenal på banen, men også Everton og West Ham. Arsenal skal ha vært uaktuell for den meksikanske spilleren på grunn av usikkerhet rundt hvilken retning klubben skulle ta, nå som deres nye manager Unai Emery er igang med å bygge laget rundt sin egen fotballfilosofi og lykkes med det (4.plass i Premier League) skal London-klubben være fristende igjen.

Les: Emery som månedens manager i Premier League?

Hector Herrera opplevde også å generere interesse fra Tottenham etter han gjennomførte et bra VM i sommer for Mexico.

Den portugisiske klubben antas å ville ha 15 millioner pund for spilleren, som har under 12 måneder igjen av sin avtale.

Les: Arsenal melder seg på i kampen om å signere Porto stjerne