Emmanuel Petit

Arsenal «double-vinner» Emmanuel Petit sier det er på tide for Unai Emery å gå, og han tror klubben lyver om spanjolenes situasjon.

Den tidligere Valencia og Paris Saint-Germain sjefen er under økende press på The Emirates etter å ha vunnet bare fire Premier League-kamper denne sesongen. Deres dårlige form har plassert dem åtte poeng fra topp fire allerede.

Les: Den spanske landslagsstjernen David Villa starter fotballklubb

Klubben har offentlig erklært at Europaliga seier er Emerys mål for denne sesongen, sjef for fotball Raul Sanllehi nylig sa: «Vi sa til Unai at vi bare gikk glipp av å kvalifisere deg til Champions League i fjor,»

«Men i år, med en sterkere tropp, forventer vi at du gjør det.»

Styret har offentlig støttet den spanske sjefen, og senest denne uken insisterte Sanllehi og administrerende direktør Vinai Venkatesham klubben fortsatt har rett mann.

Imidlertid er Petit uenig og mener Emery har mistet garderoben.

Petit sa til Paddy Power: «Jeg tror det er på tide at Unai Emery forlater Arsenal. Resultatene er ikke gode i det hele tatt».

«Jeg kjenner ikke igjen dette laget og kjenner ikke igjen denne klubben»

“Arsene Wenger bygde denne klubben i 20 år, og det var bekymring da generasjon etter generasjon kom og gikk. Men nå ser de ut som et gjennomsnittlig lag uten inspirasjon eller kreativitet – og det tror jeg ikke bare er spillerne».

«Min mening er at de fleste av spillerne har gitt opp Emery, så det er på tide at han går.

“Jeg så på kampen mot Leicester og Arsenal så forferdelig ut. De hadde ingen ånd, ingen sult, ikke noe. Jeg lurte på, “Hva skjer i denne klubben? Hva skjer med denne klubben? ”

”For han skal redde jobben sin, må han gis litt tid frem til rundt Boxing Day. Men han vil trenge gode resultater og en enorm forskjell i stilen til laget på banen. Det må være sinne på banen, ånd. ”

Dessuten synes Frankrike-VM-vinneren Petit (49) at klubben er vanvittig over Emerys posisjon.

Han la til: «Hva klubben kom ut og sa om Emery sin jobb som trygg, er ikke sant i det hele tatt. Alle vet dette, de typiske offisielle språkklubbene sender ut til pressen og fansen når ting ikke går bra, når de føler spenning.

«Dette er et politisk svar, og for det meste når jeg hører tjenestemenn eller aksjonærer snakke slik, er det et bevis for meg at de allerede tenker på å avskjedige lederen. Det er motsatt av hva de sier som kan være sant. «