The new kids on his way out. (foto: torreira, twitter)

Lucas Torreira viste seg frem i Serie A med Sampdoria. I fjor bestemte Arsenal seg for å hente den uruguayanske landslgsspilleren. London-klubben trodde de hadde funnet den optimale forsterkningen.

Men så var det det med at engelsk fotball ikke er som andre steder – og London kan være en stor by for en ung kar.

Les: United ser ut til å vinne kampen om spennende midtbanespiller

Torreira har selv innrømmet at han har slitt med å tilpasse seg spillestilen i Premier League. Ifølge Football-italia har Torreiras manager fra tiden i Sampdoria, Marco Giampaolo, bestemt seg for å frigjøre 23-åringen fra engelsk fotball og hente ham til til sin nåværende arbeidgiver AC Milan.

Les på Popidol: Endelig kunne Bob Marley smile – fotballgleden lever!

Ifølge SportMediaset har forhandlingene allerede begynt. Det skal være viftet med et bud på rundt 370 millioner, noe som gir Arsenal en gevinst på rundt 150 millioner kroner i forhold til hva de selv måtte ut med for ett år siden.

Les: Barcelona vil hente tilbake pengene de betalte Liverpool

Ifølge den italienske avisen skal det dreie seg om en leieavtale på to sesonger med opsjon på kjøp, totalt 370 millioner kroner.

https://twitter.com/Aubazettes/status/1007244530024960000

Les: Derby nekter for det – Didier Drogba vet bedre

Det som kan forkludre det hele, er Torreiras lønnnivå på rundt 33 millioner kroner som utfordrer AC Milans uttalte maks på 24 millioner kroner i året for nye spillere.

Vi tipper de finner ut av det på en eller annen finurlig måte.

Les: Marca: Det var lønnskravet til Matthijs de Ligt som stanset Barcelona