Bryan Gil

Barcelona har i mange år fulgt venstrevingen Bryan Gil tett i mange år, men så langt har han «gått i skole» hos Sevilla. – Før årets sesong var han overbevist at det var på tide å tre inn på førstelaget, men istedenfor valgte manager Julen Lopetegui å sende han på utlån til Eibar.

Barcelona tror det ligger et grunnlag for konflikt og misnøye og har fornyet tro på at de kan få til en overgang. Arsenal som allerede har hentet Martin Ødegaard på en låneavtale fra Real Madrid har også fått med seg det som skjer.

Les: Giroud har rykket tilbake til start

Manager Mikel Arteta har høyt fokus på å finne spillere i La Liga, slik det ser ut nå er det den eneste ligaen han er interessert i å hente spillere fra.

20-åringen har har blitt jaget av Barcelona i lengre tid får nå enda en, ​ Arsenal er klare til å utfordre den spanske storklubben, ifølge Mundo Deportivo.

Gil har en utkjøpsklausul på rundt 400 millioner noe som er langt over hans markedsverdi. Sevilla skal ha tilbud en ny kontrakt som løper frem til 2025 og den vil ha en høyere utkjøpsklausul.

Les på Engelske Klubber: City går for Messi!