Arsenal kan slippe å kjøpe ut en av verdens beste managere

305
Mamma mia.

Manager Carlo Ancelotti har tre ganger ledet et lag til Champions League seier og på grunn av den meget spesielle situasjonen i Napoli kan han meget snart på sparken der.  

Arsenal ga Unai Emery sparken forrige uke og er på utkikk etter en fast manager.  Forståsegpåere sier det var store huller i forsvaret som Unai Emery ikke klarte å formidle en løsning på til spillerne som til slutt felte han.

Les: For en United-kveld – og for en Solskjær-kveld!

Arsenal legende og assistent Fredrik Ljungberg har tatt midlertidig kontroll over laget, men hans ansettelsesperiode forventes å være kort..

Det har blitt utpekt mange aktuelle navn som Premier League-sjefer Brendan Rodgers, Nuno Espirito Santo og Eddie Howe som ofte er oppført sammen med Rafael Benitez, Max Allegri og Carlo Ancelotti.

Les: Barcelona gjør 17 åring til en av verdens mest verdifulle spillere

Det siste navnet på listen har fått spesiell oppmerksomhet, den legendariske italieneren leder en klubb i oppløsning på grunn av en meget involvert eier som er i ferd med å få absolutt alle i mot seg.  – Napoli har åtte kamper uten seier og spillerne er tildelt store bøter og straffetrening.

The Sun skriver: «Italieneren skal sies å nærme seg utgangsdøren i Napoli og kan godt fjernes fra stillingen etter deres siste Champions League-gruppekamp mot Genk neste uke.»

«Skulle Arsenal velge å gå til den tidligere Chelsea-sjefen, ville de være i stand til å sikre tjenestene hans billig etter at han er blitt sparket av Napoli.»

«Den tre-gangers Champions League-vinnende sjefen er høyt ansett på Emirates Stadium og vil gi en mengde erfaring til rollen.»

I mellomtiden avslørte en rapport fra den britiske avisen Daily Mail at Arsenal vil måtte betale en enorm premie hvis de skulle lykkes med å sikre tjenestene til en annen potensiell manager- Rafa Benitez.

Benitez har fortsatt to år igjen på sin meget lukrative kontrakt med den kinesiske Super League-klubben Dalian Yifang, hvor han tjener 12 millioner pund per år. – Det sies Benitez har verdensrekord i utkjøpsklausul av managere på ikke mindre enn 20 millioner pund.