Mamma mia.

Manager Carlo Ancelotti har tre ganger ledet et lag til Champions League seier og på grunn av den meget spesielle situasjonen i Napoli kan han meget snart på sparken der.  

Arsenal ga Unai Emery sparken forrige uke og er på utkikk etter en fast manager.  Forståsegpåere sier det var store huller i forsvaret som Unai Emery ikke klarte å formidle en løsning på til spillerne som til slutt felte han.

Les: For en United-kveld – og for en Solskjær-kveld!

Arsenal legende og assistent Fredrik Ljungberg har tatt midlertidig kontroll over laget, men hans ansettelsesperiode forventes å være kort..

Det har blitt utpekt mange aktuelle navn som Premier League-sjefer Brendan Rodgers, Nuno Espirito Santo og Eddie Howe som ofte er oppført sammen med Rafael Benitez, Max Allegri og Carlo Ancelotti.

Les: Barcelona gjør 17 åring til en av verdens mest verdifulle spillere

Det siste navnet på listen har fått spesiell oppmerksomhet, den legendariske italieneren leder en klubb i oppløsning på grunn av en meget involvert eier som er i ferd med å få absolutt alle i mot seg.  – Napoli har åtte kamper uten seier og spillerne er tildelt store bøter og straffetrening.

The Sun skriver: «Italieneren skal sies å nærme seg utgangsdøren i Napoli og kan godt fjernes fra stillingen etter deres siste Champions League-gruppekamp mot Genk neste uke.»

«Skulle Arsenal velge å gå til den tidligere Chelsea-sjefen, ville de være i stand til å sikre tjenestene hans billig etter at han er blitt sparket av Napoli.»

«Den tre-gangers Champions League-vinnende sjefen er høyt ansett på Emirates Stadium og vil gi en mengde erfaring til rollen.»

I mellomtiden avslørte en rapport fra den britiske avisen Daily Mail at Arsenal vil måtte betale en enorm premie hvis de skulle lykkes med å sikre tjenestene til en annen potensiell manager- Rafa Benitez.

Benitez har fortsatt to år igjen på sin meget lukrative kontrakt med den kinesiske Super League-klubben Dalian Yifang, hvor han tjener 12 millioner pund per år. – Det sies Benitez har verdensrekord i utkjøpsklausul av managere på ikke mindre enn 20 millioner pund.