Endelig sjefen for de gode tidene.(foto: arsenal, twitter)

Youri Tielemans ble hentet permanent til King Power Stadium fra Monaco i 2019 etter noen måneder på leie. Forrige sesong der Leicester endte ett fattig poeng fra Champions League-kvalikplass, var den belgiske landslagsspilleren på banen i samtlige ligakamper. Selv om London-klubben så langt i sesongen har vinglet litt, er og blir Tielemans den sentrale midtbanespilleren Rodgers vil ha på kamparenaen.

Det er derfor ikke uten smerte at Leicester-manageren innser at 24-åringen kan være tapt for klubben. Med 18 måneder igjen av kontrakten er partene ikke enige. Leicester skal for en god stund siden ha plassert tilbudet foran Tielemans, men belgieren har valgt å avvente.

Les: Bundesligas beste Patrik Schick drar fra Haaland

Rodgers er ikke i tvil om hva han som manager ønsker.

-Han er i en alder og på et punkt av kontraktsperioden hvor han er nødt til å sikre at han ser på alle mulighetene. I would love at at det ble Leicester… Man kan vinne Champions League, og så vil en spiller likevel videre. Det er sånn det er. Jeg kan kun konsentrere meg om at han fortsetter å utvikle seg som spiller og at jeg holder ham fokusert, sier Rodgers til Sky Sports.

Leicester-manageren legger til at klubben har funnet frem til mulige erstattere hvis det blir exit på Tielemans. Det som antageligvis svir ekstra for Rodgers, er at hans favorittspiller er sterkt linket til byrival Arsenal. Ifølge Goal har Arsenal allerede vært i samtaler med agenten til spilleren som selv har bekreftet at han takket nei til Arsenal i 2017.

Les: Marius Lode går fra Norges største suksess til Tysklands største nedtur

Med Arsenal tilbake til moroa på topp-fire i Premier League, er byrivalen en høyst aktuell klubb for 24-åringen Tielemans, der han sammen med unggutta Ødegaard, Saka, Smith Rowe og gjengen vil være byggesteiner for et Arsenal som igjen skal etablere seg på toppen. Vi forstår Rodgers sin bekymring.