Arna-Bjørnar fikk ikke medhold av Norges Fotballforbund i sin protest etter NM-kvartfinalen mot Avaldsnes. Dermed blir det ingen omkamp.

På en dramatisk dag for Avaldsnes, der hele siste og avgjørende serierunde i Toppserien ble avlyst, fikk de også noen gode nyheter.

Protesten som Arna-Bjørnar leverte inn etter tirsdagens semifinale i cupen er avvist.

– Jeg har akkurat fått melding om den. Det blir ingen omkamp, sier daglig leder i Avaldsnes, Stian Staveland Nygaard.

Etter at dommeren hadde delt ut kortet, droppet hun ballen og lot målvakten spille den ut. Til store protester fra Arna-Bjørnar-benken. For ballen var i spill da kortet ble gitt. Det skulle derfor vært gitt indirekte frispark til Arna-Bjørnar inne i Avaldsnes sin 16-meter.

Etter kampen innrømmet dommer Fjeldvær tabben.

– Jeg har lagt meg helt flat på det. Det var en feil avgjørelse og det burde blitt dømt indirekte frispark. Utover det har jeg ingen kommentar, sa hun til TV 2.


Ifølge reglementet til Norges Fotballforbund må en protest varsles før dommeren forlater Stadion. Etterpå bekreftet dommer Fjeldvær at dette ikke hadde blitt gjort.

Likevel mente Arna-Bjørnar at de hadde sitt på det tørre.


– Vi gjorde alt i vår makt for å få tak i dommeren etter kampen. Men det lyktes vi dessverre ikke med, sa daglig leder i Arna-Bjørnar, Synnøve Lien, til Haugesunds Avis.

NFF er uenig i protesten

– Protesten er avvist på grunn av formalia. Det var akkurat som ventet. Det er bra at vi ikke blir straffet for en feil dommeren har gjort, sier Stian Staveland Nygaard som nå kan glede seg til semifinale i cupen mot Vålerenga.