Årets utgave av Odd er for svak, nå vil enda en bort

882
(c) Foto, Twitter Odd: Viljar Myhra

Det er ikke bare Ketil Rekdal, ekspertkommentator for Eurosport som mener Odd er for svake og vil ha store problemer med å hevde seg i årets Eliteserie. Man skal ikke dømme etter bare to kamper, men rådet er klart, benytt timene som er igjen til overgangvinduet stenger godt og få inn noen som kan skape energi og kreativitet i laget. 

En offensiv midtbanespiller og en ving eller to kan være nyttig.  I dag yttrer Odd sin reservekeeper reservekeeper Viljar Myhra at han ønsker mer ønsker mer spilletid, og da ikke i Odd.

Viljar Myhra sin kontrakt går ut etter sesongen og sjansen er små for at den blir forlenget.

I fjor ble det fem kamper i Eliteserien. I et intervju med avisen Varden legger han ikke skjul på at han ser på mulighetene for å finne seg en ny klubb for å bli kvitt benketilværelsen, men det er lite som tyder på at en overgang er aktuelt nå før overgangsvinduet stenger.

«Jeg er helt klart misfornøyd med situasjonen jeg er i, det å sitte på benken. Jeg trives ikke med det»

I vinter var han tilsynelatende inne igjen i varmen, men rett før seriestart valgte førstekeeper Sondre Rossbach å forlenge kontrakten. Da ble 21-åringen henvist til benken igjen. Et skikkelig slag i ansiktet.

Les: På vei ut i verden, ombestemte seg i siste liten

«Odd har et luksusproblem, men det er ingen ideell situasjon å bli kastet inn og ut av laget på den måten jeg har blitt. Jeg skal innrømme at det gjør litt med motivasjonen når man blir kastet rett ut igjen etter at man har gjort det bra og Rossbach har skrevet ny kontrakt. Det tror jeg alle andre forstår», sier keeperen til Varden.

Odd har null poeng på to kamper.