Kan erstatte en annen liten, stor kjempe. (foto: Salah, twitter)

Det kan være tøft å være en av verdens beste fotballspillere, Liverpool rakett Mohamed Salah skal visstnok lide i stillhet fordi han ikke ser ut til å kunne gjennomføre en overgang til Real Madrid. 

Han skal ønske å forlate Premier League til fordel for La Liga, Liverpool vil selvsagt ikke sitte igjen uten noe. – Prislappen skal være ca 1,5 milliarder noe som er kraftig opp fra de 350 millionene de betalte Roma i fjor sommer.

Les: Mané måtte operere

Debutsesongen på Anfield var fenomenal, han scoret 44 mål, vant PFA Players ‘Årets spiller, Årets FWA-fotballspiller og Premier League Player of the Season Awards, samt Golden Boot, og var meget viktig i Liverpool sin reise til Champions League-finalen.

Don Balon skrev for en stund siden at Real Madrid allerede har åpnet samtaler med Salahs representanter om en overgang til sommeren.

Les på F7: De store ligaene er i ferd med å sette seg

Nå hevder de Don Balon at Mohamed Salah får fått lov til å forlate Liverpool hvis det kommer en deal på over 1,5 milliarder. – De skriver også at Salah sin manglende form henger sammen med at han er «desperat» i sitt ønske om å forlate England og lider i stillhet. – Det er bare Barcelona og Real Madrid i La Liga som vil være i stand til å hente en så dyr spiller.

Det er ingen utkjøpsklausul i avtalen til Mohamed Salah.