Sender noen italienske smellkyss i retning Dortmund. (foto: dortmund, twitter)

Luciano Spalletti hadde ingen problemer med å innrømme at seieren mot Fiorentina på søndag kom i havn etter å ha rappet Marco Roses geniale frisparktrekk. Synd for Fiorentina-spilleren at de ikke hadde fulgt med på Bundesliga-kampene til Dortmund.

Det var like listig som det var lekkert. Napoli kunne med seier over Fiorentina gå til landslagspause ubeseiret i Serie A. Etter første omgang sto det 1-1, så kom muligheten på en dødball i det 50. minutt utenfor høyresiden av feltet til Fiorentina.

Les: Lukaku er totalt misforstått

Her er beviset på at Spalletti dro en copycat:

Les på Engelske klubber: Ny strålende Premier League-dokumentar

Matchvinnende scoring og ubeseiret på tabellen etter syv serierunder. Spalletti sendte en takknemlig hilsen til Dortmund-gjengen etter kampen.

-Borussia Dortmund gjorde noe lignende, og kampanalytikeren vår viste det til oss. Det er en fin teknikk å bruke. Det kan også gjøres med en høyrebeint spiller på den andre siden, sier Spalletti til DAZN.

Da er motstanderne i det minste advart. For Fiorentina kom advarselen dessverre for sent.

Les: Brentford har fått blod på tann – gjør klart bud på rundt 150 millioner