2014 - året da Göetze var kongen med halve kongeriket.

Borussia Dortmund forlenget ikke avtalen med Mario Gotze som de fleste av oss her hjemme husker fra å Tysklands vinnermål i VM i 2014 hvor han dempet ballen på brystet og satte ballen perfekt i mål mål. (Til glede for alle har vi lagt målet og høydepunkter nederst i artikkelen)

Mange klubber og eksperter oss inkludert skjønner virkelig ikke hvorfor Borussia Dortmund valgte å ikke forlenge med 28 åringen, men det er gjort.

Les: Jorge Messi landet i Barcelona med munnbind

Ekstrem fart, teknikk og kreativitet. Nå som «gifteringen» er kastet etter nesten 20 år med Borussia Dortmund sett bort fra et sidesprang med Bayern München er den nyslåtte ungkaren mer attraktiv enn noen gang. (Fortsatt gift med Ann-Kathrin Brömmel)

Mario Gotze er nå helt og holdent sin egen herre og kan velge blant flere klubber, noen har han allerede sagt nei takk til.

BILD melder at både Monaco og Inter Miami har fått nei og at han aktivt vurder klubber klubber i Spania, Italia og England. – De mener også å vite at Gotze har sentrert sin oppmerksomhet rundt Fiorentina og Sevilla med West Ham som joker (ifølge Daily Express)

Les: Arsenal har mottatt bud på Hector Bellerin det er vanskelig å si nei til

Les: Gigantbud: Liverpool har tydeligvis glemt de ikke skulle bruke penger