Arbeider for en Eriksen deal med midtbanespiller i retur

Christian Eriksen (foto: Tottenham, twitter)
Top Article ad

Inter Milan-midtbanespiller Matias Vecino skal ønske en overgang til Tottenham etter de fikk Jose Mourinho som manager, nå kan han bli en del av en bytteavtale med Christian Eriksen.

Den danske playmakeren vil gå til San Siro for en kraftig redusert pris på grunn av kort tid igjen av sin kontrakt med Tottenham. Senest i går ble Eriksen sin agent observert i Milan med forsøk på å megle en overgang.

Les: Xavi sa nei til Barcelona – nå forteller han hvorfor

Forskjellen mellom hva Inter Milan tilbyr og det Tottenham krever er stor, det ser imidlertid ut at Uruguay-stjernen Vecino kan være løsningen. Vecino verdsettes til 20 millioner pund, som er mindre enn det Christian Eriksen vil være verdt med lengre tid igjen av sin avtale.

Jose Mourinho har ikke noe valg og må styrke midtbanen som nå inkluderer lånetaker Gedson Fernandes. Moussa Sissoko og klubbrekord signering Tanguy Ndombele er ute med skade og situasjonen med Christian Eriksen er godt kjent.

Spillere som Eric Dier og Harry Winks blir ikke sagt å ha overbevist Mourinho om at de er langsiktige alternativer i hjertet av Tottenhams midtbane, hvor førstnevnte fremdeles blir tippet til å forlate klubben. -Det ryktes faktisk at Mourinho bare gir Dier spilletid for å «pynte» han for salg denne måneden.

Jose Mourinho skal ha gitt beskjed om at han ikke gidder å bale noe mer med Inter Milan og Christian Eriksen, enten kommer det en løsning veldig raskt eller så blir det Tottenham frem til sommeren.

Les på Popidol: Comeback for Kræsj Pink

Inter Milan bød 13 millioner euro for å signere en spiller som er uten kontrakt i sommer, og mens Spurs vil ha mye mer – En bytteavtale med Vecino kan vise seg å være et bedre alternativ.