Antonio Conte lar seg ikke distrahere av Real Madrid

266
Antonio Conte

Gamle Juventus fans får en tåre i øyekroken og retter seg litt opp i respekt når det snakkes om Antonio Conte, han gjorde en meget god jobb som manager for Juventus, men det var som midtstopper i 13 år for klubben han for alltid har en plass i deres hjerter.

Han byttet i 2014 fra Juventus til å bli landslagssjef for Italia, han hentet hjem selv både i VM og EM i løpet av de litt over to årene i sjefsstolen. Med Premier League tittelen i lomma etter å ha sluttet i Chelsea skulle man tro at veien var åpen til en ny klubb, men Antonio Conte har blitt kresen og vet hva han vil.

Les: Hovedkandidaten til Real Madrid har fått kalde føtter!

Det overrasket mange da han visstnok takket nei til jobben som manager for Real Madrid. På mandag fikk Julen Lopetegui etter bare noen få uker i sjefsstolen og inn, midlertidig. – Santiago Solari.

Hans eget nei kan bringe han nærmere drømmejobben. Han skal ønske å være den nye manageren på Old Trafford. Sjansen for at den eksisterende Manchester United manageren José Mourinho faktisk overtar Real Madrid blir større hvis en «tøff» konkurrent er ute av vurderingen.

Blant andre Football-Italia skriver at Antonio Conte venter på av Manchester United jobben skal bli ledig.

Antonio Conte skal ha fire favorittspillere som han vil signere, han har nevnt disse i de samtalene som han har hatt om managerjobber. Mauro Icardi som han kjenner godt fra tiden i Italia, Marcos Alonso som blomstret opp under hans lederskap i Chelsea, Neymar før dagens triste nyhet og Eden Hazard som fortsatt er synonymt med Chelsea.

Les: Neymar kan bli satt ute fra fotballen i flere år