Antonio Conte langer ut mot sine egne – igjen

Antonio Conte har noe han ønsker å si

Det var en intens og spennende kamp mellom Borussia Dortmund og Inter Milan denne tirsdagskvelden. Conte måtte reise hjem med et knepent 3-2 tap, noe som ikke gjorde det mindre irriterende. Spesielt når Inter gikk til pause med 2-0 ledelse.

Så langt har «sinnataggen fra Premier League» holdt en lavere profil, men når nå Inter tillater seg å tape, kommer det-er-ikke-min-skyld siden frem hos Conte.

Les: Var det Haalands scoring som utløste Napoli-mytteriet?

Vi sier ikke at han ikke har rett, men skjønner ikke helt at utbruddet kommer direkte etter at han som leder ikke klarte å lede Inter til seier i Dortmund.

-Viktige feil er gjort i planleggingsfasen. Vi kan ikke spille både Champions League og Serie A med en så tynn tropp, sier Conte ifølge The National.

Les på Popidol: Liverpool digger minuttene før dommeren blåser

Og han fortsetter:

-Gutta gir alt og jeg kan ikke forvente mer enn dette, men vi prater om spillere, sett bort fra Diego Godin, som ikke har vunnet noe som helst. Hvem skal vi støtte oss til? Nicolo Barella som kom fra Cagliari, eller Stefano Sensi som kom fra Sassuolo?

Noen som husker en lignende melodi fra Conte tidligere i karrieren?

Her er et sitat fra tiden som manager for Juventus, da han dro til med tre Serie A-titler på rad, men snublet i Champions League:

-Du kan ikke spise på en 100 euro-restaurant med en 10 euro.

Når Inter i tillegg dro opp rundt 1,5 milliarder kroner til spillerkjøp i sommer, er det ikke så rart noen øyebryn ble løftet etter Contes utbrudd etter Dortmund-kampen.

Les: Bild: Bayern Müncben får nok et nei

Dette sender Conte igjen på kollisjonskurs med klubbeiere. Enten blir det gjort noe med troppen, eller så får vi den tidligere Chelsea-manageren ut på arbeidsmarkedet – nok en gang.