Litt usikre om hvor fremtiden er!

At Tottenhams største stjerne Harry Kane ønsket seg bort fra klubben i fjor sommer er ingen hemmelighet. – Han vantrivdes under Jose Mourinho og Nuno Espírito Santo, men mest av alt savnet han sin gamle sjef Mauricio Pochettino og suksess.

Manchester City stod klare med milliarder og løfte om suksess gjennom en av verdens beste managere i Pep Guardiola, men ingen deal.

Les: Mauricio Pochettino blir, men sender minst seks avgårde

Frustrasjonen var stor og Harry Kane så for et en sesong uten mulighet for spill i Champions League på et lag helt uten ambisjoner. – Inn kom Antonio Conte og umiddelbart ble ting lysere. Den svært dyktige og uforutsigbare italienske manageren sørget for at det ble gøy å spille igjen.

Tottenham kjemper om Champions League kvalifisering med Arsenal som har to poengs margin å 4.plass i Premier League. Harry Kane trives godt og har ikke så langt svart på om han vil bli før sesongen er ferdig spilt. Antonio Conte er ikke alene sexy nok for å få en avgjørelse om fremtiden. Planen for fremtiden må stemme og kvalifisering til Champions League må være i boks.

På billigsalg: Storklubb forbereder bud på Raphinha