Foto: tottenhamhotspur.com

Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær sine krasseste kritikere peker på Jesse Lingard sin suksess i West Ham på lån denne våren som et eksempler på den norske managerens manglende kvaliteter. – Det alle kan være enige om et at denne høsten ikke har vært god, verken for Manchester United eller Jesse Lingard.

The Telegraph er sikkert på at Jesse Lingard ikke kommer til forlenge kontrakten som går ut på dato neste sommer. – De fleste regner en retur til West Ham som det mest fornuftige, men det dukker stadig opp nye alternativer.

Les: Mads Pedersen valgte like godt Bayern München for sin første Bundesliga-scoring

ESPN skriver at Tottenham sammen med Newcastle og Everton er interessert i 28 åringen. Tottenham sin nye manager er overbevist han kan hente det beste ut av Jesse Lingard akkurat som han gjorde i Inter Milan med tidligere Manchester United stjerne Romelu Lukaku. (som har returnert til Chelsea)

Nylig videresendte Jesse Lingard en West Ham melding, noe som satte fart ryktene om at det snart var slutt på oppholdet på Old Trafford.

Før dagens kamp mot Watford hadde Ole Gunnar Solskjær følgende å si:

«Når det kommer til hans kontraktssituasjon, har ikke jeg helt oversikt. Men for meg, er Jesse fortsatt en stor og viktig del av dette laget, som gir oss mye kvalitet. Hver spiller ønsker jo å spille så mye som mulig»

Les: «Almost closed deal» bekreftet for Watford