I en komfortabel forhandlingsposisjon.

Det er elleve år siden Inter Milan-supporterne kunne hylle seg som Serie A-mestere. På søndag var det igjen tid for å feire. Ingen er i tvil om at Antonio Conte står bak triumfen, derfor blir usikkerheten om hva som skjer neste sesong litt spesiell.

Nå har det ikke vært lagt skjul på at det har blåst stiv kuling internt i klubben, der Conte forrige sommer var i en høylydt krangel med ledelsen. Så roet det seg, Conte valgte å fortsette, samtidig som den økonomiske utviklingen gikk til det verre.

Les: Henning Berg blir værende på ferieøya et år til

Snakk om vinnerskalle i Conte! Manageren har styrt støtt forbi samtlige skjær og ledet Inter til Serie A-titlen på andre forsøk.

Etter at det på søndag, med fire runder igjen, ble klart at Serie A titlen går til Inter, kom selvfølgelig spørsmålet om neste sesong.

-Vi har bevisst fokusert på nåtiden, ettersom det var altfor viktig å gjøre jobben ferdig og få Inter tilbake som vinner av scudettoen etter så mange år, sier Conte ifølge Football Italia.

Jammen, hva skjer neste sesong?

-Det vil bli tid til å snakke sammen, forsøke å forstå situasjonen, oraniserere oss og se hva som kommer ut av det… Jeg ønsker ikke å forstyrre hva vi har oppnådd, avslutter Conte.

Gull på andre forsøk. (foto: inter, twitter)

Kontrakten med Inter løper til 2022, men Serie A-titlen gjør Conte til den mest ettertraktede manageren i Italia. Får ikke Conte de riktige arbeidsforholdene til å fortsette stigningen, står rivalene garantert i kø for den tidligere italienske landslagstreneren.

Vi tipper Andrea Pirlo hos Juventus ikke føler seg særlig trygg, hvis Conte gir signalene om at han gir seg på topp hos Inter.

Les: Ashley Young forhandler om Premier League retur