Antoine Griezmann spiller sin siste kamp for Atlético Madrid på lørdag

Antoine Griezmann
Top Article ad

Dagens nyhet som blir bekreftet av klubben selv har vært ventet lenge. Den franske superstjernen var «allerede» på vei bort fra Atlético Madrid da de for et par år siden mistet rettet til å kjøpe spillere. Antoine Griezmann valgte da å bli av solidaritet for klubben. 

Franskmannen, som er en av fotballens største stjerner, signerte en kontraktsforlengelse med Madrid-klubben sist sommer. Griezmann lagde i går kveld en video hvor han takker for seg, som Atlético Madrid har lagt ut på Twitter.

På lørdag snører han på seg fotballskoene for siste gang for Atlético Madrid, men han forlater ikke spansk fotball av den grunn. – Neste stopp er mest sannsynlig Barcelona.

«Det har vært fem fantastiske år. Tusen takk for alt. Jeg tar dere med i hjertet mitt»

Les: Cardiff gjør ikke som de fleste andre klubber

Barcelona har ventet på at ukjøpsklausulen skulle gå ned, frem til 1.juli var den på 200 millioner euro, men i sommer går den ned til akseptable 120 millioner euro.

Griezmann har vært en nøkkelspiller for det franske landslaget, som vant VM i 2018 og tapte finalen i EM på hjemmebane i 2016. Griezmann gikk fra Real Sociedad til hovedstadsklubben i Spania i 2014 og har vært sterkt delaktig i klubbens suksess de siste årene. Siden overgangen har han scoret totalt 130 mål på 256 kamper for klubben.

Les: Nyttig informasjon når du skal på casino