(c) Bilde: Mjølner: Håvard Hatle

Det er noe forfriskende med klubber som ikke har som målsetning å vinne serien og slå Real Madrid i Champions League finalen. – Veldig ofte er overdreven tro på egen fremgang noe som ødelegger miljø og faktiske muligheter. 

Narviks-klubben Mjølner har ansatt Håvard Hatle fra Sogndal som ny hovedtrener, med målsetning av å «bygge» klubb og etablere seg i andre divisjon.

Les: Liverpool beviste hvertfall én ting mot Bayern München

Håvard begynner straks han har fullført sin UEFA A-lisensutdanning først i mars.
Håvard har 10 års erfaring fra Sogndal fotball som lenge har vært i Norsk toppfotball. Som hovedtrener har han erfaring fra Sogndal 2 i Norsk-Tipping ligaen. Håvard har også vært involvert i arbeidet rundt Sogndals A-lag. Håvard er 42 år, samboer og har 2 barn på 9 og 10 år.

Kontrakten som er signert løper ut årets sesong. Partene er enige om å diskutere en eventuell forlengelse etter sommerferien.

Les: Neymar milevis unna å bli regnet som størst i Brasil

«Håvard er en god signering for Mjølner. En rutinert kar med fersk utdanning innen fotball. Dette er dette vurdert som en fordel. Håvard har også et stort nettverk som Mjølner kan dra nytte av. I tillegg kommer Håvard fra en klubb som på mange måter kan sammenlignes med Mjølner, dette håper vi kan gi oss viktig læring» sier styreleder Tage Karlsen til Mjølner sine sider.

-Jeg er veldig glad for å få denne sjansen i en tradisjonsrik klubb som Mjølner. Lagets gode prestasjon i fjor, sammen med unge og spennende spillere, gjør dette til at veldig interessant prosjekt. Jeg liker også klubbens ide om å bygge lag og klubb parallelt med målet om å etablere seg i 2. divisjon. Å få være påvirke dette er kjempespennende, sier Håvard.