(c) Bilde: MIF: Andreas Hellum

Den lokale Mjøndalen gutten Andreas Hellum skrev under en treårsavtale i vår og har ifølge sportssjef Kenneth Karlsen hatt en fin utvikling siden da, men ikke godt nok til å få spilt tilstrekkelig i Eliteserien. 

«Hellum har kontrakt med MIF ut sesongen 2020, han er i fin utvikling. Han trenger spilletid i denne sesongen, og vi velger å leie han ut til Strømmen. Det er tøff konkurranse om plassene i MIF inn mot Eliteserien», sier sportslig leder i MIF Fotball, Kenneth Karlsen.

Konkurransen er spesielt tøff i angrepsrekka til Mjøndalen, det skal bli spennende å se om de klarer å beholde trøkket fra OBOS- Ligaen også inn i Eliteserien. Vi i Sporten tror Mjøndalen kan overraske positivt. – Neste helg kommer vi med våre spådommer for denne Eliteserie sesongen, men vi kan røpe vi tror Mjøndalen kommer på øverste halvdel av tabellen.

I utgangspunktet er lånet for hele sesongen, men MIF har en mulighet til å hente han tilbake i sommervinduet.

– Strømmen spiller i OBOS-ligaen, og er en klubb som er gode på utvikling av spillere. Vi tror dette er en veldig god løsning for Hellum, og vi kommer selvfølgelig til å følge han tett i året som kommer. Vi gratulerer Strømmen med en god spiller, og gleder oss til å se Hellum score mål i OBOS-ligaen, sier Karlsen til Mjøndalen sine sider.