Anfield vekker æresfrykt hos PSG

Var klar selv, men trengte en voksen for å ta avgjørelsen. (foto: liverpool)

Fotball kan være lek, men på tirsdag kveld dreier det seg kun om alvor. PSG har tatt båten over kanalen og skal entre sagnomsuste Anfield. Da er det litt kult å høre reaksjonene til overbetalte fotballstjerner når de gleder seg som unger til å spille på den legendariske bortebanen.

-Å spille på Anfield, det er helt spesielt. Alle spillerne mine vet det og vi vet at vi ikke kan slå av denne knappen. Jeg har opplevd atmosfæren her på en legendarisk kveld med Dortmund, sier Thomas Tuchel ifølge ESPN.

Tuchel har skumle planer for PSG. (foto: tuchel, twitter)

Kaptein Thiago Silva er ikke mindre fylt av æresfrykt når han beskriver Anfield.

-Jeg klarer nesten ikke vente med å spille denne kampen med den fantastiske atmosfæren, sier Silva før den store kvelden.

Gleder seg til Anfield. (foto: silva, twitter)

Delta i Champions League konkurranse –  30 000 kroner i premier

Det er også tydelig at respekten for Liverpool som klubb er stor.

-Jeg mener PSG viste manglende karakter og erfaring i de to forrige Champions League-sesongene. Liverpool har allerede vunnet fem titler, så vi er utfordrere i denne ligaen og lærer fortsatt, avslutter Tuchel.

Det er vakkert å se respekten PSG viser Anfield og Liverpool, som en klubb med rike tradisjoner. Vi vet også at denne respekten forsvinner med en gang det blåses i fløyta.

Det store tyske slaget. (foto: liverpool, twitter)

Les: Spisskrise for Klopp i Champions League