Andreas Pereira

En ting som Manchester United veteran Andreas Pereira har oppdaget er at man ikke alltid får det som man vil. – midtbanespilleren har vært på utlån hos Lazio denne sesongen, men nå tikker det mot slutten. – Planen er å returnere til Old Trafford.

Andreas Pereira som har avtale med Manchester United frem til 2023 har slitt med å få spilletid av manager Ole Gunnar Solskjær. – Til Goal forteller han hva han ønsker seg for neste sesong: » Den engelske måten å spille fotball på er veldig fysisk, og jeg har ikke den ideelle fysiske spillestilen». Spøk til side – Jeg elsket å spille i England, men spansk fotball ligner mer på spillestilen min»

Les: Claudio Ranieri skal inn og lage mer trøbbel for Pochettino

I fremtiden? Jeg vil gjerne bli og spille for Lazio (som er i Roma) , men det avhenger av hvordan diskusjonen går med United og hva de vil gjøre med meg».

Pereira, 25, sier United er som hans andre hjem.

  • «Jeg har kontrakt med klubben, det er som et andre hjem for meg. Jeg har vært der siden jeg var 16, og jeg snakker alltid med folk som jobber for klubben»

Les på Popidol: Fem unge stjerner å følge med på i sommerens EM