Maestro har ikke oversikt over alt. (real, twitter)

Carlo Ancelotti hadde lagt den perfekte planen for å «plombere» Haaland foran Real-målet. Ingen scoringer fra nordmannen, ledelse godt inn i andre omgang – så smalt det fra Kevin de Bruyne. Etter kampen var ringreven Ancelotti overraskende grinete over 1-1 resultatet.

-Det så ut som ballen var ute over sidelinjen (før De Bruyne-scoringen), før det var det et hjørnespark som dommeren ikke ga. Dommeren var ikke særlig oppmerksom, og han gav også meg et gult kort, begynner Ancleotti etter kampen Ifølge ESPN.

LES: Klar for ny jobb – dager etter at han fikk sparken hos Leeds

Som ikke gir seg med dette.

-Ballen var ute. Det er ikke meg som sier det, men teknologien. Det overrasker meg at dommeren ikke fanger de små detaljene. Spillerne på banen fortjente flere kort – ikke meg som stod utenfor banen, brummes det fra Real-treneren.

Som tydelig viser han vet det er stor sjanse for at 1-1 på San Bernabeu ikke er nok i returkampen på Etihad, 17. mai.