Blir skikkelig tungt å ikke være med på dette den neste måneden. (foto: everton, twitter)

Ingen er i tvil om at Sergio Romero er en dritgod keeper, noe vi så forrige sesong hos United da det ble 12 clean sheets på 17 kamper. Men slippe til i Premier League, det fikk argentineren ikke muligheten til.

Det hjelper ikke at Solskjær har hentet tilbake Dean Henderson og hektet merkelappen «neste nr. 1» på ryggen til 23-åringen. Romero fortjener en skikkelig sjanse, nå kan denne dukke opp i den blå delen av Liverpool.

Carlo Ancelotti delte med verden at «Everton has big ambitions for the future». Ifølge Express har Ancelotti funnet mannen hos United som sammen med Jordan Pickford skal bidra til dette.

Sergio Romero.

Vi tar alltid rykter fra Express med en neve salt, men i dette tilfellet blinker alle dette-rimer-godt-lampene.

Les: Tidligere Liverpool-keeper mener Chelsea kommer til å tryne

Den engelske avisen hevder Everton har tatt kontakt med United og jobber for en overgang før 5. oktober. Et bud på rundt 70 millioner kroner skal være skjøvet over bordet.

Vi kan ikke skjønne annet enn at dette er en glimrende løsning for alle parter. United må bare være klar over at med de rette forholdene hos Everton kan Sergio Romero være den som plasserer Ancelottis fremadstormende foran United på tabellen.

Les på Engelske klubber: Andy Cole: Solskjær har et skikkelig tøft innsalg

Les: Tidligere Liverpool-keeper mener Chelsea kommer til å tryne