Læremester og målscorer. (foto: real, twitter)

På lørdag var det duket for det alltid eksplosive oppgjøret mellom Real og Atletico. Det endte 1-1. Diego Simeone er aldri fornøyd med poengdeling, men så et stort lyspunkt i kampen selv om uavgjort betyr at Barcelona troner komfortabelt på toppen av La Liga-tabellen.

Lyspunktet, det var for Carlo Ancelott en 18-åring.

LES: Enzo sender viktig melding til Chelsea-supporterne

Alvaro Rodriguez spiller for trener Raul på Castilla (andrelaget), men var hentet opp til det viktige møtet på lørdag. Den unge senterforwarden hadde tidligere fått 23 minutter i en Copa del Rey-kamp, forrige La Liga-kamp mot Osasuna ble det to minutter.

Mot Atletico ble Rodriquez satt innpå i tretten minutter. Ikke mye tid å markere seg på, men den uruguyanske spilleren viste han ikke trenger det heller. Atletico gikk opp til ledelse i det 78. minutt, syv minutter senere utlignet 18-åringen og sikret poenget til Real.

Castilla-spilleren fikk til det Vinicius Jr., Benzema og Asensio ikke hadde klart i løpet av resten av kampen.

Ancelotti var lite fornøyd med kamp og resultatet, men Rodriquez var noe helt for seg selv.

-Alvaro Rodriquez blir førstelagsspiller neste sesong, begynner Ancelotti etter kampen ifølge overgangsjournalist Romano.

-Vi har ikke en spiller som ham. Jeg vil prate med Raul (trener på Castilla). Resten av denne sesongen skal han spille for oss og Castilla, sier Real-treneren.

Rodriguez ble hentet til klubben halvveis inn i 2021, nå er kursen staket ut for 18-åringen.

Ikke ofte vi opplever Ancelotti så synlig entusiastisk for en enkeltspiller som knapt har spilt på førstelaget før lørdagens kamp. Her vanker det spilletid på Rodriguez.