bilde Glimt.no: Amahl Pellegrino

Den 31 år gamle spissen Amahl Pellegrino har spilt for en rekke klubber i Norge og en i det store utlandet, nå som en del av Bodø/Glimt fremstår han som mer komplett og målfarlig enn noen gang før. – Skal vi tippe, og det gjør vi av og til, så tar Bodø/glimt sitt tredje mesterskap på rad og Pellegrino havner langt opp på toppscorerlisten.

Amahl Prellegrino har selvsagt lyst til å være med på moroa og har skrevet under en ettårskontrakt med Bodø/Glimt og blir dermed værende hos seriemesteren.

Les: Enig med dansk Kieran Trippier erstatter, men Valencia vil ha det dobbelte

Pellegrinos opprinnelige kontrakt gikk ut ved nyttår, men mandag kveld kunne Glimt opplyse at de har sikret seg målsniken i ett år til.

Pellegrino kom til klubben i august etter et mislykket opphold i saudiarabiske Damac. Han hadde flere tilbud etter at kontrakten gikk ut, men valgte å fortsette i Glimt. «Hele høsten har vært et eventyr, og jeg har fått oppleve to av mine største drømmer som Glimt-spiller. Det å vinne serien og spille i Europa har jeg aldri opplevd før jeg kom til Bodø, og jeg har lyst til å fortsette den reisen» sier Pellegrino til glimt.no.

«Jeg har vært usikker og gått mange runder med både meg selv og familien. Det har vært bra tilbud fra utlandet, men totalen har ikke vært noe bedre enn det jeg får her, sportslig sett»

Les: Sjokkovergang slår alle rekorder