Allsidig talent lånt ut

(c) Bilde: Strømsgodset: Andreas Hoven

Andreas Hoven ble i dag klar for Nest-Sotra! Spilleren med landslagserfaring kommer på lån fra Strømsgodset ut sesongen!

-Jeg valgte Nest-Sotra fordi jeg har hørt mye bra om Nest fra tidligere spillere, trenere og andre folk som kjenner klubben godt, og fordi jeg er sikker på at måten de spiller fotball på passer meg perfekt.

Les: Benitez er lei – trenger 850 millioner kroner

Dette sier Andreas når han ble spurt om hvorfor han valgte å signere for strilene i grønt. Når han får spørsmål om hvordan det kommer til å gå med Nest-Sotra i 2019, svarer nysigneringen kontant til Nest-Sotra sine sider.

-Et realistisk mål for sesongen vil være å greie kvaliken for opprykk til eliteserien, som i fjor.

– På banen vil jeg tilføre klubben mye løpskraft, gode 1vs1 egenskaper og målpoeng. Utenfor banen vil jeg tilføre mye glede.

Andreas spiller opprinnelig ving, men har kjennskap til beck, spiss og 10’er, er allsidig og god mange plasser på banen.

Når vi spør hva inntrykk Hoven har fått av klubben svarer han videre.

– Jeg har fått et veldig positivt inntrykk, hørt mye bra om klubben, og ikke minst mye bra om Steffen Landro. Virker som en lojal klubb, hvor det å sette laget foran seg selv er en viktig del av hverdagen.

Det er vel ingen tvil om at valget om å spille på annerledesklubben Nest-Sotra og ikke minst få oppfølging av «annerledestreneren» Steffen Landro er lurt, og målet må være å komme tilbake til Drammen som en bedre fotballspiller.

Vi ønsker Andreas velkommen til klubben og vi gleder oss til å se talentet på Ågotnes Stadion!