«Alle vi i Godset ønsker lykke til videre»

247
(c) Bilde Strømsgodset: Knut Ahlander

Knut Ahlander har vært på utlån til Asker  fra Strømsgodset denne sesongen, nå slutter han i klubben for å studere samtidig som han vil spille på universitetet i USA. 

Strømsgodset skriver at når kontrakten går ut nå i sommer, reiser Knut Ahlander videre til Dallas, Texas for å studere og spille universitetsfotball for Southern Methodist University.

«Det har vært en fantastisk tid hvor jeg virkelig har lært å kjenne uttrykket «ekte kjærlighet», og fått mange nye vennskap som jeg håper vil vare livet ut» sier Knut Ahlander.

Han kom til Strømsgodset i 2015, og har spilt 35 kamper for Team SIF. Men utenom seks kamper på benken og en uoffisiell debut mot IFK Göteborg, fikk han aldri debuten på A-laget. Nå skal han kombinere fotball og studier i USA.

«At Knut har fått en mulighet til å kombinere fotball med utdanning som han ønsker å gripe, det har vi stor forståelse for. Personlig har jeg stor sans for Knut og den han har vært i Strømsgodset. Jeg vet jeg har mange med meg når jeg sier vi kommer til å savne mer enn fotballferdighetene til Knut i Godset. Uttrykket «hel ved» er det jeg vil bruke om denne karen. Alle vi i Godset ønsker lykke til videre», sier utviklingsleder Lage Sofienlund.