Alle tenker på Manchester United – men hva med Molde?

Er ikke Mourinho. (foto: molde)

Ole Gunnar Solskjær reiser hjem. Vi krysser fingre og tær for at en Eliteserie-klubb må se seg etter ny trener.

Mens vi er fra oss av glede over å se Solskjær tilbake der han tilhører, kom plutselig tanken om at han samtidig etterlater seg et hull.

Så hva skjer med «Verdens beste klubb i Norge»?

(c) Bilde: Molde FK: Ole Gunnar Solskjær

Les: Solskjær ny United-manager

– I fotball vet man aldri hva som kan skje. Det får vi bevis for gang etter gang. Dette er en mulighet jeg måtte ta. Jeg gleder meg enormt til å få lede Manchester United fram til sommeren. Samtidig vil jeg følge nøye med hva som skjer her hjemme. Vi har bygd sten for sten og avslutningen av sesongen i år gir oss håp om nok en god sesong. Erling, Trond og Per Magne kommer til å gjøre en meget jobb mens jeg er borte. Samtidig vil jeg takke klubben, og Kjell Inge og Bjørn Rune for nok en gang å ønske meg lykke til i verdens største klubb, sier Solskjær til Moldes hjemmesider.

Går det som planlagt, returnerer Solskjær til Molde etter at han er ferdig med den midlertidige jobben i Manchester United. Men som hovedpersonen selv har sagt det; det går sjelden som planlagt.

Sorry, Molde, men vi har en våt drøm om at Solskjærs midlertidige inntreden gjøres, permanent og at Eliteserieklubben må se seg etter ny trener.

Les: Pogba gjør seg klar for dannelsesreise med Solskjær