Edinson Cavani

I løpet av det siste døgnet har det vært flust med skriverier om at James Rodriguez fra Real Madrid er på blokka til Ole Gunnar Solskjær denne sommeren etter at både Bayern München og Arsenal avviste sjansen til å signere ham. Men det er en annen sydamerikansk stjerne som vekker vår interesse, men vi må innrømme at to sydamerikanske stjerner er bedre enn bare en. 

Calciomercato Paris Saint-Germain angriper og vår favoritt fra Uruguai Edinson Cavani er skikkelig klar for å forlate Paris denne sommeren og at han har instruert sin agent at neste stopp er Premier League.

Vi digget å oppleve Edinson Cavani da han sendte Portugal ut av VM. Det var noen «lange» portugisiske ansikter som var ubetalelige. (Cavani ble skadet i samme kamp, noe som svekket Uruguai kraftig)

Les: ESPN: Manchester United klar for ny keeper til 1,2 milliarder kroner

Manchester United skal visstnok konkurrere med Chelsea, men de skal være mer opptatt av å signere Gonzalo Higuain (hvis de får lov til å kjøpe).

Er det noe Manchester United trenger så er det en smart rutinert målscorer som alltid leverer. Edinson Cavani er tidenes målscorer i Ligue 1 med totalt 192 mål på 272 kamper. – Ole Gunnar Solskjær skal ha presentert Cavani som en erstatter for Romelu Lukaku som etter alle solemerker beveger seg i retning av Italia til sommeren. Vi sier kjør på og kjøp uansett.

Det vil være fantastisk med en dobbel dose sydamerikansk fotballmagi

Vi digger det Don Balon skriver, nemlig at Manchester United plutselig er i førersetet for å sikre seg James Rodriguez fra Real Madrid i sommer etter at Bayern München og Arsenal begge avviste sjansen til å signere ham. En skikkelig sydamerikansk dobbel vil ikke være å forakte.

De som fikk se James Rodriguez i fotball VM i Brasil i 2014 elsker han for alltid, han vant Adidas Golden Boot og beste mål i VM, James Rodriguez, var uten tvil en av de store opplevelsene i Brasil 2014.

Les: Jürgen Klopp best i Premier League!

 

– Det var langt dårligere i Russland i fjor sommer, da var skader i oppkjøringen et hinder.

James Rodriguez vil komme tilbake til Real Madrid på slutten av hans låneopphold i Bayern, men de regner med at det blir et kort opphold med United som ser Rodriguez som en oppnåelig erstatning for Alexis Sanchez.

Både James Rodriguez og Edinson Cavani vil gå for ca 60 millioner euro hver. – Vi er overbevist at med de to på plass vil mange flere lag enn denne sesongen måtte reise slukøret og poengfattige fra Old Trafford.