James Carragher

Liverpool legende og Sky Sports kommentator Jamie Carragher vet absolutt alt om alle og slenger med leppa hver eneste dag.- Er du noe som helt i engelsk fotball har du fått passet ditt påskrevet. Pappa Carragher spilte absolutt hele sin karriere for Liverpool og kunne ikke tenke seg noe annet, derfor ble det litt oppstuss rundt bordet på søndagsmiddagen da sønn og forsvars-talent James Carragher for noen år siden forlot Liverpool sitt akademi.

Som fjortenåring bestemte James Carragher å gå sine egne veier og byttet til League One-klubben Wigan. – Wigan med sine 100 000 innbyggere ligger inneklemt imellom Manchester og Liverpool så den unge lovende trengte ikke flytte hjemmefra.

Les: Dennis Hauger dro til på åpningsdagen i Barcelona

Wigan sitt akademi har etter de bestemte seg for å satse ungt for litt over 10 år siden etablert seg som et av fotballøyas beste akademier.

Wigan tok godt imot James Carragher og har benyttet han i flere defensive roller, denne sesongen har stadig flere begynt å snakke om 18 åringen unntatt pappe Carragher som klokelig for en gangs skyld har holdt kjeft. Sky Sports meldte i går kveld at Everton er svært interessert i en overgang samtidig som Wigan skraper sammen penger slik at de kan tilby en forlengelse og lønnsøkning.

«The Toffees» har foreløpig ikke gitt noe tilbud, manager Carlo Ancelotti ser for seg å benytte talentet som høyreback, i tillegg til å være meget solid bygd er unge Carragher svært rask og dyktig til å sette i gang et angrep. Wigan, som har store huller i sitt forsvar har stort sett forsøkt å tette igjen dette med å sette han inn som midtstopper.

Les på Engelske Klubber: Everton og Arsenal er påmeldt racet om Sander Berge