Luka Jovic

Det er to fantastiske gode angrepsspillere som har fått veldig mye oppmerksomhet denne uken, de var inntil for litt siden begge på utlån, så ingen av de spiller faktisk for den portugisiske klubben Benfica som «eier dem».

Raul Jimenez og Luka Jovic er to av de mest omtalte angrepsspillere i Europa akkurat nå, både på grunn av hva de gjør på fotballbanen, men også på grunn av store penger og overganger til Premier League og La Liga.

Les: Ole Kristian Selnæs i humør tar kinesisk fotball med storm

Det er flere enn Manchester United som har problemer med nyopprykkede Wolverhampton, de vant Championship i fjor og ligger nå på 7.plass i Premier League.

Wolverhampton bekrefter torsdag at klubben har valgt å benytte seg av opsjonen i låneavtalen med Benfica for spissen Raul Jiménez, de betalte ut 340 millioner kroner noe de aldri tidligere brukt så mye penger på en spiller. – Han er toppscorer med 15 mål på 37 kamper.

Les: Klubbrekord: Måtte cashe ut etter låneavtale

Den tyske avisen Bild skriver at Real Madrid har inngått en avtale om å signere Luka Jovic som er på utlån hos Eintracht Frankfurt.  Jovic som bare er 21 år gammel sammenlignes med Luis Suárez. – Han har vært en åpenbaring i Bundesliga og estimater som Bild har gjort sier at Real Madrid trolig må ut med over en halv milliard.

Trolig var det Lionel Messi sine iherdige arbeid for å hente Jovic til Barcelona som «vekket» Real Madrid til å aksjonere.

Les på Popidol: ABBA har laget nye låter med tanke på deres hologram-turne

Luka Jovic herjer Bundesliga med scoring hvert 105. minutt – totalt 22 mål på 36 kamper, I tillegg har han sju målgivende. – Han vil trolig også gjøre seg kraftig bemerket i La Liga.