Walt Disney World Resort

For å hindre for mye spredning og reising for fotballklubbene er det bestemt at det i sommer skal gjennomføres et tett kampprogram som ligner på det vi er vant til fra turneringer som Norway Cup og Dana Cup.

MLS skal i sommer spilles Walt Disney World Resort i Florida.

Les: Fantastiske Haaland ga Premier League-klubbene krystallklar melding

Sesongen startes på nytt som en turnering for alle 26 MLS-klubber frem til juli, og alle kamper må spilles på fotballbanene til Walt Disney World Resort i Florida.

Turneringen går fra 8. juli til 11. august og blir spilt på ESPN Wide World of Sports Complex, som er et 220 mål stort kompleks med blant annet fotballbaner.

Strukturen holder seg med gruppespill, etterfulgt av knockout-runder til finalen spilles 11. august. Vinneren vil få en plass i CONCACAF-utgaven av Champions League for 2021.

I turneringen er det poeng på spill for når den ‘virkelige’ sesongen starter igjen etterpå, akkurat som klubbene kan vinne pengepremier, avhengig av hvor langt de når.

Det er ikke trukket noen billetter til gruppene ennå, og et program for den resterende sesongen etter sommerturneringen er fremdeles å bestemme.

Les: France Football: United i samtaler med spilleren Zidane takket nei til